Suojele iPhoneasi kolhuilta

Aika moni meistä tietää tunteen, kun ote lipeää sekunniksi, liukas puhelin luiskahtaa sormien välistä ja heti törmäyksen äänestä voi päätellä, ettei pudotuksesta seurannut puhelimelle hyvää. Jopa lyhyt pudotus kovalle lattialle voi olla kohtalokas. Näyttö on särkynyt, eikä puhelin enää tottele kosketusta – ja ilmankaan puhelinta ei tänä päivänä pärjää. On suunnattava pian ostoksille.

Suojakuori pitää puhelimesi kunnossa pienistä kolhuista huolimatta

Suojakuoret antavat erinomaisen suojan puhelimellesi. Kuoret antavat suojaa esimerkiksi puhelimen tippuessa lattialle. Suojauksella myös tehdä puhelimesta vähemmän liukkaan, jolloin se ei tipahda liukkaalta pinnalta maahan yhtä helposti. Joillain kuorilla on myös mahdollista suojata puhelinta roiskeelta ja vedeltä. Pelkän suojan lisäksi kuorien avulla on mahdollista muuttaa puhelimesi tyyliä ja luoda niiden avulla persoonallinen lisävaruste. Suojakuoria on olemassa erilaisia erinäisiin tarkoituksiin. Malleja löytyy käytännössä kaikille eri puhelimille.

Prizm Institute suosittelee kuutta vinkkiä puhelimen suojaukseen. Puhelimen näytön suojaaminen suojakalvolla, puhelimen rungon suojaaminen kuorella ja laitteen vesisuojaus ovat keinoja, joita jokaisen kannattaa ehdottomasti harkita. Laitteesi suojaaminen tulee varmasti halvemmaksi, kuin vakuutuksen omavastuuosuuden maksaminen.

Edullista suojaa puhelimellesi

Nettikaupassa mainostetut suojakalvot ja -kuoret ovat tällä kertaa selviä valintoja. iPhonenelle löytyy laaja valikoima kaupasta. Iphonetalosta löytyy erinomainen valikoima kuoria eri materiaaleilla ja tyyleillä, joilla voit personoida puhelimesi. Shoppaile tässä kaupassa ja löydä itsellesi sopiva puhelimen suojus.