Tarvittavat tarvikkeet iPhone 14 PRO:lle

Puhelin on nykyaikana jokaiselle meistä tärkeä. Moni haluaa ostaa myös aina viimeisimmän mallin, jotta puhelimen käyttö olisi mahdollisimman miellyttävää. Toisille riittää pelkkä puhelin, mutta myös lisävarusteet voivat tuoda lisäarvoa puhelimen käyttöön. Niihin kannattaa siis panostaa, jotta saat kaiken hyödyn uudesta puhelimestasi.

Säilytä puhelimesi arvo lisävarusteilla

Väärillä tarvikkeilla voit jopa pilata puhelimesi. Yle esimerkiksi uutisoi, kuinka kännykän näytön voi pilata talouspaperilla. Hanki siis sopivat varusteet puhelimellesi, jotta se ei mene pilalle ja sen arvo säilyy. Esimerkiksi laadukkaalla suojakalvolla tai panssarilasilla pystyt suojaamaan puhelimesi näyttöä erilaisilta kiveniskemiltä ja tipahduksilta. Tutustu valikoimiin ja osta iphone-lisävaruste täältä.

Näyttö on puhelimen helpoiten hajoava osa

Puhelimet ovat usein kauttaaltaan lasisia, jolloin myös takakuori ja puhelimen sivut ovat vaarassa mennä rikki. Suojakuorien avulla voit suojata puhelimesi kauttaaltaan. Toisin kuin usein luullaan, pankkikortti ei mene pilalle puhelimen läheisyydessä. Tästä syystä voit myös huoletta hankkia itsellesi korttipaikan sisältävän suojakuoren.

Muista myös muut lisätarvikkeet

Suojakuorien ja panssarilasien lisäksi puhelimelle on tarjolla myös muita lisätarvikkeita. Esimerkiksi kuulokkeet ovat hankinta, jonka moni tekee puhelimen hankkiessaan. Hyvien kuulokkeiden avulla musiikin kuuntelu on mukavampaa, ja musiikkia kuunnellessa ääni ei särise.

Tien päällä viihtyvän ehdoton lisävaruste on tehokas autolaturi. Latureissa kannattaa suosia nopeasti lataavia pikalatureita, vaikka ne ovatkin joskus hieman kalliimpia. iPhone 14 PRO:n suuri akku on kestävä, mutta hyötyy ehdottomasti tehokkaasta laturista.